Informacje
MAK NIEBIESKI KLASA I NAJWYŻSZA JAKOŚĆ
Kraj pochodzenia: Czechy
PAMIĘTAJ!! I GATUNEK MAKU TO MIARA JAKOŚCI I SMAKU!
Właściwości maku najczęściej wykorzystuje się w kuchni. Mak, jest bazą świątecznych ciast i deserów. Mak jest doskonałym składnikiem do makowców, kutii czy łazanek.
*Wartość odżywcza w 100g :
Wartość energetyczna – 2162 kJ/524 kca
Tłuszcze (w tym kwasy tłuszczowe nasycone) – 43 g (5,5 g)
Węglowodany (w tym cukry) – 4,2 g (3,2 g)
Białko – 20g
Sól - 0,02g
WAŻNE!!!
Zamknięcie strunowe zastosowane w naszych opakowaniach pozwala zachować długą świeżość produktów!!
*Podane wartości odżywcze są wartościami orientacyjnymi
*Zdjęcie poglądowe