• +48 794 531 926
  • Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Mak niebieski

Informacje

MAK NIEBIESKI KLASA I NAJWYŻSZA JAKOŚĆ

Kraj pochodzenia: Czechy

PAMIĘTAJ!!  I GATUNEK MAKU TO MIARA JAKOŚCI I SMAKU!

Właściwości maku najczęściej wykorzystuje się w kuchni. Mak, jest bazą świątecznych ciast i deserów. Mak jest doskonałym składnikiem do makowców, kutii czy łazanek.

*Wartość odżywcza w 100g :

Wartość energetyczna – 2162 kJ/524 kca

Tłuszcze (w tym kwasy tłuszczowe nasycone) – 43 g (5,5 g)

Węglowodany (w tym cukry) – 4,2 g (3,2 g)

Białko – 20g

Sól -  0,02g

WAŻNE!!!

Zamknięcie strunowe zastosowane w naszych opakowaniach pozwala zachować długą świeżość produktów!!


*Podane wartości odżywcze są wartościami orientacyjnymi

*Zdjęcie poglądowe


© 2024 Krzysztof Babuch JARBAB POLSKA. All Rights Reserved. Designed by InnoVea